GlitcHOUSE

Mitä teet kun et osaa pelata? GLITCHAAAT!! Se on helppoa, se on varjeltua, kaikki haluaa vaieta aiheesta, MAHTAVAA!! Mihin laitan nimeni että voin alkaa glitchaa??!?!?!?!

Seis saatana jumalauta!

Ja Tässähän talossa ei harrasteta homopornoo jumalauta! Mitä hyödyt glitchauksesta? et mitään! näytät vaan olevasi NOLLA, hylkiö, todennäköisesti no-life joka ei ymmärrä että aina ei voi voittaa, SINÄ!
Jumalauta kun tulit lukemaan tätä niin odotitko kenties saavasi tietää kuinka glitchataan? TOUGH LUCK ASSHOLE! Syö banaania ja kuuntele nää on tärkeitä juttuja.

Glitchaus käytännössä

Olen nähnyt kaikenlaista, juoksua saha päällä, maan alle menoa, todella loogisen näköisiä loikkija, klaaneja jotka glitchaa (Suomen parhaimpiin kuuluva klaani **validmob, kuva ja mietteet klaanin edistyneestä elämänkaarresta taitaa ollakkin jo tullu mieleen?). Kyse on pelin bugien hyödyntämisestä kun ei osaa pelata, painat paria nappulaa pohjaan niin peli tekee lasku virheen ja tekee jonkin oudon tempun, huomaat mobilaisen lentävän kaaressa kentän yli ja ampuu boomerilla longshotin panoksia lancerin nopeudella ja vaikkei hän osuisi niin kuolisit silti. Tuttua?


Kuinka vältät ja autat muita!

Heti kun huomaat glitchausta niin huuda peli poikki! ehdota hostille glitchaajan kickimistä servulta jos käytös ei muutu (jos olet hosti niin elä epäröi vaan potki armotta ilman mitään oletusta että hän muuttuisi, glitchaaja aina glitchaaja!).  Jos servulla joku ottaa puheeksi glitchaamisen niin elä sano mitään että "se on ihanaa!!<33 ihan anaali tummuu!!" vaan kerrot että se on kusipäitten hommaa ja sellaset teljetään isomunasen neekerin kanssa pieneen laatikkoon ilman vaseliinia.